Povestea Secret Baits

SECRET BAITS este propietatea SC Basia Dream SRL o companie cu capital privat 100% romanesc infiintata in urma dorintei de a produce nade de cea mai buna calitate la preturi accesibile oricarui pasionat de pescuit la crap. Acest brand incercam sa-l construim pe baza unor principii de la care nu ne vom abate sub nici o forma: profesionalism desavarsit, bun simt, calitate deosebita a produselor si preturi echilibrate conform cu calitatile produselor.

Misiunea noastra este de a va pune la dispozitie nade de cea mai buna calitate din punct de vedere nutritiv, dar cu calitati deosebite de atractie, pentru a va ajuta sa capturati cat mai multi crapi in timpul partidelor de placere sau in concursuri, si a creea altele noi cu proprieteti nutritive si de atractie perfect echilibrate. Ne propunem ca toate noile nade pe care le vom lansa pe piata sa fie indelung testate de catre colaboratorii si testerii nostri inainte ca voi sa aveti acces la ele, pentru a nu va transforma in testeri fara voia voastra la nade care poate nu vor da rezultatele dorite de la prima incercare.

Conceptul de baza in producerea nadelor SECRET BAITS este acela de a realiza produse cu o inalta valoare nutritiva, dar nu in sensul unei concentratii proteice uriase, ci o valoare nutritiva ridicata datorita unei digestibilitati crescute a fiecaror componente. Nadele produse pe baza acestui concept vor supune metabolismul crapului la un stres minim, acesta digerand foarte usor si rapid nada, dar fara a aparea senzatia de satietate. Deasemenea nu o sa neglijam propietatile de atractie ale nadelor pentru a scurta cat mai mult posibil timpul pana la prima prezentare. Pescuiti corect si cu incredere in nadele SECRET BAITS si o sa fiti extrem de multumiti. Nu ezitati sa ne contactati in cazul unor nelamuriri vis-a-vis de nadele noastre si in masura cunostintelor vom incerca sa va oferim raspunsuri pertinente si obiective.

Va dorim Fir Intins!